Summerdale
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Summerdale

Otok na katerem se odvija super poletno življenje.

KazaloKazalo  PortálPortál  IščiIšči  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  Prijava  

Chat [zaželjeno spammanje ^^]

Go down 
+6
Lucas
Isabella
Polly
Vico
Maxine
Lana
10 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AvtorSporočilo
Polly
Prebivalec/ ka
Prebivalec/ ka
Polly

Število prispevkov : 55
Registration date : 04/11/2007

Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 5:30 pm

Hvala enak Sum...
Zmešal se mi bo ej Damn It!
Nazaj na vrh Go down
Madison

Madison

Število prispevkov : 52
Registration date : 05/11/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 5:42 pm

Daaan. Kako ste kei? Cool
Nazaj na vrh Go down
Lennox

Lennox

Število prispevkov : 12

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 7:55 pm

Dan dan. Cool

Ma zakon, pa ostali? Banana
Nazaj na vrh Go down
Lucas

Lucas

Število prispevkov : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 8:21 pm

Tud zakon. Smitten

Prespal kar cel dan in se počutim kot prenovljen and it feels nice. Mr. Green
Nazaj na vrh Go down
Summer

Summer

Število prispevkov : 40

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 9:07 pm

ja res more bit zakon če cev dan samo prelenarš! Rolling Eyes

no ja sicer sem pa mela tut že boljše dneve in tut slabše že!
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

Število prispevkov : 160
Registration date : 03/11/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:12 pm

Ahh, danes je moj nesrečni dan.
Najprej sem misla, da je to res... Ubistvu sm bla že prepričana...

... Pa se je use skup izkazal, da je bla to navadna ušiva laž. Sad
Nazaj na vrh Go down
Madison

Madison

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:20 pm

Vsi ste neki poklapani. Zihr zarad šole. Very Happy

Jst sm pa počivala. xD Morm se pozdravt hitr. Mam pa občutek da se po enem tednu počutm enak. scratch
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:23 pm

Ahh, pri meni ni šolaa, ne ne. Sad
Nazaj na vrh Go down
Madison

Madison

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:28 pm

Kai pa? Neutral
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:35 pm

Ljubezen.
Prepričana sm že bla, da je on vame. Pa... Sad
Jst sm namreč totalno zagledana v fanta s paralelke (ne da se mi pravilno pist). In dons smo šli po šoli skup pa še 24 ljudi poleg naju na Golouca. Pa zram mene je hodila moja sošolka. In se midve s sošolko pogovarjava o ljubezni in mi ona zaupa, da se je s tem fantom pogovarjala pa ji je reku, da je zalublen v eno punco, k se skos druž s to mojo sošolko. In to nej bi bla jst.
In jst tko že skor prepričana v to in vsa vesela, da ga zvečer obiščem in tko gremo s treninga in mi pokaže ena druga sošolka SMS-e in tko piše:
(on) : Nč, grem spat, sladko spančki. Mwa!
(sošolka) : Enako, srčk. ; )
(on) : Ahh, bom sanju tebe pa bo. : D
(sošolka) : Luwe u. U kero si? x X
(on) : Vate <3
(sošolka) : Rada te mam, nočkoo.

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazaj na vrh Go down
Madison

Madison

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 10:46 pm

Uu izpoved. Čak da preberem.

Ok. Ojej.

Sam neki ti povem. Zarad ljubezni se ni treba sekirat. Če bi se za vsak nesrečn dogodek pulil lase bi bla jst plešasta (pa ne rečm da mam kej dost las. Very Happy ). Verjem, ni se vredn sekirat. Vedno pride kdo boljši, lepši. Sam dobr je treba gledat. x3
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 11:04 pm

Ohh, ja. What The Fuck?
Nazaj na vrh Go down
Lucas

Lucas

Število prispevkov : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 11:09 pm

Summer tud to zna bit dobr. scratch Ker se zdej za spremembo od včeraj počutim naspanega in polnega energije. Rolling Eyes

In Phoebs. Ne se sekirat zaradi ljubezni, ker bo vedno prišel nekdo nov in za nekega idijota ni vredno zapravit niti sekunde tvojega življenja.
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptySre Nov 07, 2007 11:17 pm

Joj, hvala, hvala. I (L) You
Nazaj na vrh Go down
Summer

Summer

Število prispevkov : 40

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 3:27 pm

učeri sm se ko mal zmešana učila biologijo in dons ugotovim da nimamo bajle ampak geografijo!3 confused jah no sj bo pa jutr sprašvala.mi pa pišemo jutr fizko za preverjanje. affraid jah no.....

kako smo kej danes???? Mr. Green
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 4:09 pm

Jutr mato sprašuje zato ne najbol drgač sm ap uredu. sunny
Nazaj na vrh Go down
Polly
Prebivalec/ ka
Prebivalec/ ka
Polly

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 4:58 pm

Phoebe srček ne se sekiraaat Wink Smitten
Pridejo in grejo Wink
Jst mam tipa res že pou leta in mam fuul srečo da sm ga našla k je res supr, zakon in use mu lohk povem, itd... I (L) You
Sam jst tut prej nism mela sreče in je ta moj prvi, tko da, bo že pršu pravi Wink

Ej... slabo in dobro.
Prašana bla gefo in sm dobla 5 Spoštovanje!
Zdej se pa šibam učit:
× zgodovino
× matematiko poročilo napisat
× slouko učit

Ni tko velik, sam če bi se mi dal bi blo lpo Mr. Pink
Nazaj na vrh Go down
Maxine
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Maxine

Število prispevkov : 53

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 7:53 pm

no dans sm pisala mato... omg. skor nič nism znala, pa kr neki no, pol mi pa tota difektna psihična učitlca pride tam neki pravt pa mi govori ka mam narobe, pa pol js tist popravim, pa mi reče, da je blo prej tak prav, pa spet popravim, pa rečem naj si še mal pogledam da ne bom dobla 3 What The Fuck?

prvo uro je blo naravoslovje, pa mi tam čakamo na pouk pa eni moji sošolki zagrozim "ka te na gobec" v tistem hipu pa učitlca pride xD pol pa naj bi bla kao vprašana pa so kr eni neki govorili, pa smo šli na drugo temo. zej pa sploh ne vem kolk sm dobla. I Don't Know

pol smo meli 3. uro športno pa smo basket špilali Smitten

4. ura bla pa angla.... Shit Happens pol pa sta se ena dva stepla (od enga izmed niju je tut ona razredničarka), pa so meli razgovor, in pol smo se celo uro sam pogovarjali. no, pa 2x je prišla žnabla(žnabla=milenca volavšek), pa se je neki pizdla, pa neki govorila "daj mo, daj mo, dajmo zvezke na mizo" pa take finte. Wiaa! Shit Happens

no pol pa naj bi meli slovko pa je nismo meli kr smo meli pevske! afro ok, in pol sm učitlco prepričala da grem v 3. glas. flower pa naj bi meli pevske še pol 2 uri, pa sm pol šla. pa me je ena sošolka za.ebala pa je rekla da mene ni. pol pa sta se ona sošolka ko me je povedla pa še ena sošolka kregale da nism šla domov ampak sm šla k ortodontu, tretja pa je govorila da sm šla k zdravniku na preves lol!

pol pa sm bla js tam uzuna, sm bla ful lačna, pa se mi na kosilo ni dalo it, pa sm pol bla tam pred avtobusno pa umirala od lakote.
pol pa je prišu on tja, pa se je z mojim sošolcom menu. pa smo pol šli na avtobus(on hodi na istega *lol*). pol pa sm šla še na en avtobus pol pa domov. Smitten

ok kr neki...uglavnem prejle sm se učila, pa še prejle sm gledla tv. zej sm pa tu! Lool 2
Nazaj na vrh Go down
https://summerdale.slovenianforum.com
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 9:29 pm

Ahh, vi ste tok srečni ljudje.
Mene še na forumih ne marajo! Aaa!
Noben fant na forumu noče z mano ne avanture, kaj šele resno zvezo! Aaa!
Nazaj na vrh Go down
Maxine
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Maxine

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 9:58 pm

js da sm srečna... No
js se sam delam srečno Razz
no, sej drugač nism tak nesrečna, ampak neki happy pa nism. Mr. Blue
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 9:58 pm

Ahh, ti sam nakladaš! Rofl!
Nazaj na vrh Go down
Maxine
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Maxine

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 9:59 pm

to je moj poklic, s tem se js bavim. Lool 2
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 10:01 pm

Opažam, da! Lool 2
Nazaj na vrh Go down
Polly
Prebivalec/ ka
Prebivalec/ ka
Polly

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyČet Nov 08, 2007 10:24 pm

Spamarkiii Zakoon!

Jst bi pa mogla poročilo za matko delat, pa se mi ni dal in sm dala mami like za izrezvat vn in mi je mama izrezala use like in pol sm na koncu ugotovila da smo zmenjeni da noben ne bo poročila oddau jutr, in tko mi ni treba delat Zakoon!
In jutr bi liohk bla zgodlo prašana pa nadomeščam sošolko in se mi ni treba učit tko da Zakoon!
In jutr ga gremo pit u Tepanjški park [k ga sploh ni xD] in sm ugotovila da je rum pa kokakola zakon in bom pila, in se ga bom napila [blefiram xD] in bo sexi in supr kr bo ful folka [no ne ful, ampak taprau folk Razz] tam in bo zakon Zakoon!
Zdej se grem pa slovko učt da me Milenca Volaušek neu prašala kr pojma nimam Zakoon!
Nazaj na vrh Go down
Lana
Admin. / prebivalec/ ka
Admin. / prebivalec/ ka
Lana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 EmptyPet Nov 09, 2007 4:11 pm

Po pravic puvedan Polly se mi ne da brt kaj si napisala, ker se mi mudi na peuuske. confused
Prosm lepo, čestitite kej mojmu fotru, k je dons dopounu ukroglih 40 let! afro
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chat [zaželjeno spammanje ^^]   Chat [zaželjeno spammanje ^^] - Page 4 Empty

Nazaj na vrh Go down

Chat [zaželjeno spammanje ^^]
Nazaj na vrh 
Stran 4 od 7Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» RPG Chat
» Rpg chat